SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Pas De La Casa

pas de la casa

Pas de la Casa is een dorp gelegen bij de grens met Frankrijk. Het is een van de meest hooggelegen skidorpen van Europa. Het dorpje komt in de winter tot leven doordat veel wintersporters de weg naar dit gezellige dorp weten te vinden. Pas de la Casa is een klein dorp en de pistes zijn op loopafstand van elkaar te vinden. Dit is een groot voordeel van Pas de la Casa. Het dorp is heel duidelijk een mengeling van Spaanse en Franse invloeden. Pas de la Casa is echt een aanrader, ook omdat er veel bars, disco's en restaurants waar je heerlijk kan après-skien!

Sorteer

Appartementen Lake Placid

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €329,-

Ben je op zoek naar een relaxte reis of juist naar een afmattende reis, het kan allemaal in de heerlijke regio Andorrese lees verder..

Appartementen Paradis Blanc

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €349,-

Vanwege de populariteit van dit walhalla voor wintersporters genaamd Andorrese Pyreneeen zijn de reis organisaties dit w lees verder..

Hotel Pic Maia

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €404,-

Voor zowel de ervaren als minder ervaren skier zijn er talloze leuke activiteiten te doen. Dit kan in bijvoorbeeld het g lees verder..

Hotel Magic Pas

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €459,-

Enthousiaste skifanatici sjezen hier in Pas De La Casa van de witte bergtoppen. Naast een besneeuwde omgeving is een gem lees verder..

Hotel Himalaia Pas

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €464,-

Wintersport Hotel Himalaia Pas is een wintersport hotel dat ligt in het leuke dorpje Pas De La Casa. Op zoek naar een ge lees verder..