SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

La Joue Du Loup

la joue du loup

La Joue du Loup is een vriendelijk dorpje op 1400 meter hoogte. Het ligt in een skigebied met maar liefst 100 km aan pistes! In dit skidorp vind je een discotheek, enkele winkels en een aantal culinaire toprestaurants. Voor langlaufers heeft La Joue du Loup ook het nodige te bieden, er is namelijk 30 km aan loipes te vinden. Conclusie, La Joue du Loup is een gezellige wintersportlocatie met voor ieder wat wils.

Sorteer

Residence La Crete Du Berger

Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €65,- Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €69,- Skivakantie aangeboden door Husk voor €99,-

Enthousiaste skifanatici manouvreren behendig hier in La Joue Du Loup van de besneeuwde toppen. Dit dorpje gelegen in de lees verder..

Residence L'horizon Blanc

Skivakantie aangeboden door Husk voor €139,- Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €145,- Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €149,-

Voor zowel de more experienced als minder ervaren wintersportliefhebber zijn er meerdere plezante dingen te doen. Dit ka lees verder..

Residence Les Chalets D'aurouze

Skivakantie aangeboden door Husk voor €139,- Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €155,- Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €159,-

Dit dorpje gelegen in de berggebieden van Frankrijk is niet alleen bekend omwille van zijn geweldige romantische plekjes lees verder..

Les Chalets Du Village Bois

Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €145,-

Vanwege de populariteit van dit skigebied genaamd Alpes Du Sud zijn de skivakantie tour operators dit wintersportseizoen lees verder..

Residence Les Chalets Du Village Bois

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €149,-

Skivakantie Residence Les Chalets Du Village Bois is een net skivakantie residence in La Joue Du Loup en heeft een gunst lees verder..