SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Haute Savoie

haute savoie

Op zoek naar een van de prachtigste streken in Frankrijk zal je al vlug terechtkomen bij Haute Savoie. Een skigebied waarin de bergtoppen schitteren en de inwoners hoegenaamd skiend hun ding doen. Naast skitochten maken over de vele bergen in de skiregio bestaat er ook de mogelijkheid om uitgebreide wandeltochten te maken door de schitterende bergtoppen. Ga je dit seizoen voor een romantische wintersportreis dan ga je voor een wintersportreis in Haute Savoie. Dit jaar is dit wonder der natuur ook weer goed present in het aanbod van de touroperators en dat is niet voor niks.

Sorteer

Flaine

Dit dorp dat in de buurt ligt van de Zwitserse grens kent vele mogelijkheden op het gebied van wintersport. Het ligt in  lees verder..

Morillon

Morillon is een dorp dat in twee delen is opgesplitst. In het dal op 600 meter hoogte ligt Morillon Village, terwijl op  lees verder..

Avoriaz

Avoriaz is een mooi skidorp in het skigebied van Portes du Soleil. Dit gebied is met 600km aan pistes het op een na groo lees verder..

Morzine

Ook dit jaar hebben de reisorganisaties dit skidorpje weer weten te vinden. Dit is niet voor niets, we vernamen van lief lees verder..

Chatel

Chatel is een dorp dat bij de Zwitserse grens ligt. Het ligt bij het uitgestrekte skigebied Porte du Soleil dat behalve  lees verder..

Samoens

Samoëns is een van de meest mooie wintersportdorpen ter wereld. Het heeft van de Franse regering een monumentale stat lees verder..

Les Saisies

Prettig druk, zo valt Les Saisies toch wel te benoemen, precies wat de doorgewinterde mens wil. Zich bevindend op een id lees verder..

Les Gets

Voor een geavanceerd prijsoverzicht van de prijzen in Les Gets of in de hele streek Haute Savoie, kunt u simpel met de " lees verder..