SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Chatel

chatel

Chatel is een dorp dat bij de Zwitserse grens ligt. Het ligt bij het uitgestrekte skigebied Porte du Soleil dat behalve in Frankrijk ook in Zwitserland enkele pistes heeft. Dit betekent dus dat wintersporters hun paspoort mee moeten nemen op de piste. Het skigebied bij Chatel is erg zonnig en heeft veel leuke pistes. Chatel is een erg gezellig dorp. Er zijn veel leuke winkels en het dorp heeft een vriendelijke uitstraling. Chatel is een erg leuke wintersportbestemming, een aanrader!

Sorteer

Chalet Le Petit Ramoneur

Skivakantie aangeboden door Husk voor €219,- Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €229,-

Omwille van de populariteit van dit skigebied genaamd Haute Savoie zijn de skivakantie tour operators dit wintersportsei lees verder..

Chalet Martagon

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €239,-

Dit plaatsje gelegen in de glooiende heuvelstreken van Frankrijk is niet alleen bekend vanwege zijn schitterende uitzich lees verder..

Residence Le Vieux Four

Skivakantie aangeboden door Husk voor €249,- Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €259,-

Enthousiaste wintersporters skien hier in Chatel van de bergen. Dit plaatsje gelegen in de bergen van Frankrijk is niet  lees verder..

Chalet La Couqueille

Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €275,-

Skivakantie Chalet La Couqueille is een net skivakantie chalet in Chatel en heeft een zeer gunstige positie ten opzichte lees verder..