SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Flaine

flaine

Dit dorp dat in de buurt ligt van de Zwitserse grens kent vele mogelijkheden op het gebied van wintersport. Het ligt in het skigebied van Le Grand Massif, wat een van de grootste skigebieden van de Alpen is. Flaine staat erom bekend als een van de meest sneeuwzekere gebieden van de Alpen. Restaurants, winkels, bars en hotels liggen doorgaans dicht bij de pistes. Hier heerst dan ook vaak een bruisende sfeer. Als je gezelligheid wil combineren met mooie pistes dan zou je zeker eens een kijkje moeten nemen in Flaine.

Sorteer

Residence Hameau De Flaine

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €224,- Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €230,-

Gemotiveerde wintersportliefhebbers manouvreren behendig hier in Flaine van de witte bergtoppen. Door de populariteit va lees verder..

Residence De La Foret

Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €235,-

Dit skivakantie residence wordt aangeboden door Bizztravel. Skivakantie Residence De La Foret***** is een net skivakanti lees verder..

Residence La Foret

Skivakantie aangeboden door Husk voor €239,- Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €249,-

Dit skivakantie residence wordt aangeboden door Camelot, Sunweb. Ben je op zoek naar een relaxte vakantie of juist naar  lees verder..

Residence Les Pleiades

Skivakantie aangeboden door Husk voor €254,- Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €264,-

Door de populariteit van dit walhalla voor wintersporters genaamd Haute Savoie zijn de skivakantie tour operators dit ja lees verder..

Chalets Hameau De Flaine

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €259,- Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €265,-

Dit skivakantie chalet wordt aangeboden door Sunweb, Bizztravel. Chalets Hameau De Flaine is een net skivakantie chalet  lees verder..