SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Morzine

morzine

Ook dit jaar hebben de reisorganisaties dit skidorpje weer weten te vinden. Dit is niet voor niets, we vernamen van liefhebbers van wintersport die hier vorig jaar heengegaan zijn dat Morzine een super locatie is om naar op skivakantie te gaan. In het ski-utopia Frankrijk is het bijna immer lekker weer. Niet te stil en ook niet te druk, zo valt Morzine absoluut te benoemen, precies wat de ware sneeuwliefhebber wil. Voor elke portemonnee is er wel iets te vinden in Morzine en vanwege de pracht van de regio, (Haute Savoie), is dit absoluut een aanrader. Zich bevindend op een schattig plekje, bevindt het skidorpje Morzine. Een gemoedelijk skidorp met alles er op en er aan.

Sorteer

Residence Du Telepherique

Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €215,- Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €219,-

Wanneer je hier nog nooit op vakantie geweest bent, dan is dit walhalla voor wintersporters zeker een aanrader. De piste lees verder..

Hotel Beau Regard

Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €445,-

Een aantal reisorganisaties bieden deze reis naar wintersport Hotel Beau Regard** in Frankrijk aan, namelijk Bizztravel. lees verder..

Hotel Club Le Cret

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €504,-

Een paar reisorganisaties bieden deze wintervakantie naar wintersport Hotel Club Le Cret in Frankrijk aan, namelijk Sunw lees verder..

Chalet Hotel Alte Neve

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €544,-

Skivakantie Chalet wintersport Hotel Alte Neve is een wintersport hotel dat ligt in het hart van de wintersport in het p lees verder..

Hotel Les Lans

Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €555,-

Naast een mooie omgeving is een gemoedelijk wintersport hotel in Morzine ook iets dat de sfeer doet verbeteren. Niks zo  lees verder..

Hotel La Chaumiere

Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €590,- Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €594,-

Voor zowel de more experienced als minder ervaren skiliefhebber zijn er uiteenlopend veel plezante activiteiten te doen. lees verder..