SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Samoens

samoens

Samoëns is een van de meest mooie wintersportdorpen ter wereld. Het heeft van de Franse regering een monumentale status gekregen. Het is behalve een mooi dorpje ook een erg authentiek dorpje gebleven, het is hier mogelijk om te paard vervoerd te worden. Het dorp ligt in een in de provincie Savoie en heeft een erg leuk centrum met gezellige winkeltjes en restaurants. Veel hotels zul je hier niet vinden, daarvoor moet je naar de rand van de dorp gaan. Het ligt vlakbij het mooie skigebied Le Grand Massif, dat met 220 km aan pistes behoorlijk veel mogelijkheden bied. Bijzonder hierbij te vermelden is dat er een blauwe piste is met een lengte van liefst 14 km. Bijzonder veel redenen dus om hier een bijzondere vakantie te beleven.

Sorteer

Residence Le Domaine Du Grand Tetras

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €219,- Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €220,-

Vanwege de populariteit van dit skigebied genaamd Haute Savoie zijn de reisorganisaties dit seizoen hier ook weer verteg lees verder..

Residence Les Fermes De Samoens

Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €240,-

Voor zowel de gevorderde als minder ervaren skier zijn er veel plezierige activiteiten te doen. Dit kan in bijvoorbeeld  lees verder..

Residence Le Clesson

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €249,-

Skivakantie Residence Le Clesson is een skivakantie residence dat ligt in het hart van de wintersport in het dorpje Samo lees verder..

Residence La Cour

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €289,-

Enthousiaste skifanatici skien hier in Samoens van de witte bergtoppen. Omwille van de populariteit van dit walhalla voo lees verder..

Residence La Reine Des Pres

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €304,- Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €320,-

Naast een nette omgeving is een gemoedelijk skivakantie residence in Samoens ook iets dat de sfeer doet doen opleven. Ni lees verder..