SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

La Plagne

la plagne

La Plagne is behalve van het wielrennen ook bekend van de wintersport. La Plagne bestaat eigenlijk ook 7 gedeeltes waarvan Le Centre het meest populair en bekend is. De mogelijkheden om te gaan wintersporten zijn gigantisch groot, voor ieder wat wils lijkt het motto van La Plagne te zijn. Zo zijn er veel pistes(425km!!)aanwezig voor allerlei niveau's. Ook is het een mekka voor snowboarders en après-skiërs vanwege de aanwezigheid van funparken en vele bars. La Plagne is een dynamische en uitgestrekte wintersportbestemming. Kom en proef de sfeer in La Plagne!

Sorteer

Residence La Licorne

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €229,- Skivakantie aangeboden door Husk voor €229,- Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €235,-

Ben je op zoek naar een rustige wintersportvakantie of juist naar een afmattende wintersportvakantie, het kan allemaal i lees verder..

Residence Le Cervin

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €229,-

Skivakantie Residence Le Cervin is een skivakantie residence dat ligt in het gezellige dorpje La Plagne. Op zoek naar ee lees verder..

Residence Les Chalets Et Lodges Des Alpages

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €234,-

Skivakantie Residence Les Chalets Et Lodges Des Alpages is een skivakantie residence dat ligt in het pittoreske plaatsje lees verder..

Residence Les Chalets Des Arolles

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €264,- Skivakantie aangeboden door Husk voor €264,-

Als u hier nog nooit naar op reis geweest bent, dan is dit skigebied zeker een aanrader. De pistes liggen op geringe afs lees verder..

Les Chalets Des Arolles

Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €270,-

Les Chalets Des Arolles is een net skivakantie chalet in La Plagne en heeft een goede positie ten opzichte van de aanwez lees verder..

Residence Sun Valley

Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €270,-

Enthousiaste wintersportliefhebbers skien hier in La Plagne van de witte bergtoppen. Door de populariteit van dit skigeb lees verder..

Residence Prestige Sun Valley

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €274,-

Skivakantie Residence Prestige Sun Valley is een skivakantie residence dat ligt in het gezellige dorpje La Plagne. Een a lees verder..