SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Ortisei

ortisei

Ortisena ligt in het Gardena Vallei, een bekend en populair wintersportgebied in Noord Italië. Het dorp ligt op 1200 meter hoogte. Het dorp heeft veel mooie pistes zowel voor beginners als voor gevorderden. Er zijn maar liefst 175(!)km aan pistes uitgezet. Ook zijn er veel snowboard mogelijkheden in Ortisena. De sfeer is gemoedelijk en er zijn aan de pistes genoeg leuke restaurants en bars. Ortisena staat voor een bijzondere wintersport ervaring in Italië!

Sorteer

Appartementen Col Martin

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €299,-

Voor zowel de more experienced als minder ervaren wintersportliefhebber zijn er meerdere plezante dingen te doen. Dit ka lees verder..

Appartementen Saskia

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €359,-

Voor zowel de more experienced als minder ervaren skier zijn er talloze leuke activiteiten te doen. Dit kan in zowel het lees verder..

Casa Gabi

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €379,-

Door de populariteit van dit walhalla voor wintersporters genaamd Sudtirol zijn de skivakantie tour operators dit seizoe lees verder..

Appartementen Auroville

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €399,-

Dit skivakantie appartement wordt aangeboden door Jiba, Sunweb. Als je hier nog nooit naar op reis geweest bent, dan is  lees verder..

Residence Villa Stella

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €449,-

Ben je op zoek naar een rustige wintersport of juist naar een slopende wintersport, het kan allemaal in de heerlijke omg lees verder..

Hotel Dr. Senoner

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €449,-

Een paar touroperators bieden deze reis naar wintersport Hotel Dr. Senoner in Italie aan, namelijk Camelot, Jiba. Op zoe lees verder..

Hotel Garni Rives

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €489,- Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €495,-

Wintersport Hotel Garni Rives is een net wintersport hotel in Ortisei en heeft een zeer goede ligging ten opzichte van d lees verder..

Hotel Pontives

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €579,- Skivakantie aangeboden door Arke voor €620,-

Ben je op zoek naar een ontspannen wintersportreis of juist naar een krachtige wintersportreis, het kan allebei in de he lees verder..