SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Trentino

trentino

Een topbestemming dat is hoe je Trentino kunt noemen, het is een van de geliefde skioorden onder de wintersportgebieden in Italie. Een rustige vakantie kan je vieren in Trentino, maar ook zijn er genoeg mensen die hier langlaufen en ook voor de uitdaginzoekende wintersporter zijn er meerdere pistes voorhanden. Trentino is een van de skioorden waar de echte wintersporter wat er ook gebeurt naar toe zal blijven gaan. Gelegen in het mooie wintersportland Italie is het hier prima verblijven. Tal van knusse plaatjes zijn hier in Trentino aanwezig.

Sorteer

Pinzolo

Voor elke portemonnee is er wel iets te vinden in Pinzolo en vanwege de pracht van de omgeving, (Trentino), is dit een m lees verder..

Campitello

In de provincie Trentino ligt het mooie wintersportplaatsje Campitello. Het dorpje ligt bij een prachtig skigebied(130km lees verder..

Canazei

Midden in de Dolomieten ligt het dorpje Canazei op 1400 meter boven de zeespiegel. Canazei ligt in een prachtige omgevin lees verder..

Madonna Di Campiglio

Ook dit wintersportseizoen hebben de tour operators dit wintersportdorpje weer gevonden. Dit is niet voor niets, we begr lees verder..

Moena

Moena is een romantisch skiplaatsje in het wonderschone ski-utopia Italie. Het landschap van Trentino is een wonder van  lees verder..