SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Matrei

matrei

Ook dit seizoen hebben de reisorganisaties dit skiplaatsje weer weten te vinden. Dit is niet voor niets, we hoorden van wintersportliefhebbers die hier vorig seizoen heengegaan zijn dat Matrei een geweldige bestemming is om naar op vakantie te gaan. Voor elke portemonnee is er wel iets te vinden in Matrei en voor de pracht van de regio, (Osttirol), is dit een must en een aanbeveling waard. In het utopia van iedere wintersporter Oostenrijk is het eigenlijk altijd heerlijk weer om te wintersporten. Zich bevindend op een idyllisch plekje op deze aarde, is daar het skiplaatsje Matrei. Een gezellig bergdorpje waarin alles te vinden is. Prettig druk, zo valt Matrei zeker te benoemen, exact wat de doorgewinterde sneeuwliefhebber wil.

Sorteer

Appartementen Matrei

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €309,-

Een paar reisorganisaties bieden deze vakantie naar Appartementen Matrei in Oostenrijk aan, namelijk Sunweb. Op zoek naa lees verder..

Gasthof Hinteregger

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €549,-

Een aantal reisorganisaties bieden deze vakantie naar Gasthof Hinteregger in Oostenrijk aan, namelijk Sunweb. Gasthof Hi lees verder..