SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Tirol

tirol

Naast skien over de vele pistes in de skiregio is er ook de mogelijkheid om lange skitochten te maken door de reusachtige bergen. Dit jaar is dit gebied ook weer goed aanwezig in het aanbod van de tour operators en dat is niet voor niks. Op zoek naar een van de prachtigste regionen in Oostenrijk zal je al snel terechtkomen bij Tirol. Een regio waarin de bergen schitteren en de mensen bij wijze van spreken langlaufend hun gang gaan. Ga je dit wintersportseizoen voor een romantische wintersport dan ga je voor een wintersport in Tirol.

Sorteer

Fulpmes

In Fulpmes zijn er authentieke huisjes en romantische pensions te vinden. Daarnaast zijn er winkels aanwezig om uzelf te lees verder..

Maurach

Maurach is een gemoedelijk dorp dat in de bergen van de provincie Tirol ligt. Maurach is niet een heel uitgebreid dorp m lees verder..

Achenkirch

Achenkirch is een gezellig wintersportdorp in Tirol. Het ligt bij twee skigebieden die allebei ongeveer 50km aan pistes  lees verder..

Fieberbrunn

Fieberbrunn is een gezellig stadje dat in Tirol ligt. De ligging van stadje is erg en ligt pal aan verschillende pistes. lees verder..

Nauders

Voor elke prijsklasse is er wel iets te vinden in Nauders en omwille van de pracht van de regio, (Tirol), is dit zeker e lees verder..

Scheffau

Voor elke prijscategorie is er wel iets te vinden in Scheffau en vanwege de pracht van de regio, (Tirol), is dit een mus lees verder..

Pertisau

Pertisau is een prachtig Oostenrijks dorpje aan het meer van Achen (Achensee). Het is niet heel groot(500 inwoners) maar lees verder..

Fugen

Het dorp Fugen, dat in de provincie Tirol ligt, staat bekend om zijn gezelligheid en après-ski. Het is een erg levend lees verder..

Kirchberg

Een van de meest populaire wintersportdorpen in Tirol is het dorpje Kirchberg. Er worden veel evenementen en activiteite lees verder..