SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Berner Oberland

berner oberland

Een heerlijke vakantiestreek dat is hoe je Berner Oberland kunt omschrijven, het is een van de geliefde regio's onder de wintersportgebieden in Zwitserland. Een relaxte wintersportvakantie kan je houden in Berner Oberland, maar ook zijn er genoeg mensen die hier wandelen en ook voor de uitdaginzoekende wintersportliefhebber zijn er een heel aantal pistes voorhanden. Berner Oberland is een van de regio's waar de doorgewinterde wintersportliefhebber graag naar toe zal blijven gaan. Gelegen in het schitterende wintersportland Zwitserland is het hier heerlijk vertoeven. gezellige bergdorpjes zijn hier in Berner Oberland present.

Sorteer

Grindelwald

Vlakbij de bekende berg 'de Jungfrau' ligt het bruisende dorp Grindelwald. Het is gelegen op 1000 meter hoogte in een ze lees verder..

Wengen

Liggend op een schattig plekje, ligt het wintersportdorpje Wengen. Een schattig skidorpje met alles er op en er aan. Voo lees verder..

Adelboden

Een wintervakantie houden doe je voor je plezier, daarom is prettig verblijven in een romantisch skidorpje van belang, i lees verder..