SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Wengen

wengen

Liggend op een schattig plekje, ligt het wintersportdorpje Wengen. Een schattig skidorpje met alles er op en er aan. Voor elke portemonnee is er wel iets te vinden in Wengen en voor de pracht van de regio, (Berner Oberland), is dit een must en een aanbeveling waard. Niet te stil en ook niet te druk, zo valt Wengen toch wel te beschrijven, dat is toch zeker wat de moderne sneeuwliefhebber wil. Ook dit seizoen hebben de touroperators dit wintersportdorpje weer gevonden. Dit is niet voor niets, we vernamen van wintersporters die hier vorig seizoen afgereisd zijn dat Wengen een top bestemming is om naar op wintersport te gaan. In het skiland Zwitserland is het bijna altijd lekker weer.

Sorteer

Hotel Belvedere

Skivakantie aangeboden door Arke voor €642,-

Dit wintersport hotel wordt aangeboden door Bizztravel. Wintersport Hotel Belvedere**** is een net wintersport hotel in  lees verder..

Hotel Wengener Hof

Skivakantie aangeboden door Arke voor €705,-

Op zoek naar een heerlijke skivakantie? Laat je overtuigen om naar wintersport Hotel Wengener Hof**** te gaan omwille va lees verder..

Hotel Silberhorn

Skivakantie aangeboden door Arke voor €815,-

Vanwege de populariteit van dit skigebied genaamd Berner Oberland zijn de reis organisaties dit seizoen hier ook weer ve lees verder..