SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Graubunden

graubunden

Dit jaar is dit wonder der natuur ook weer goed present in het aanbod van de touroperators en dat is niet voor niks. Naast skitochten maken over de vele skigebieden in de skiregio bestaat er ook de mogelijkheid om gezellige skitochten te maken door de reusachtige witte bergtoppen. Op zoek naar een van de meest romantische streken in Zwitserland zal je al snel belanden bij Graubunden. Een skioord waarin de witte bergtoppen glimlachen en de lokale bewoners bij wijze van spreken langlaufend hun gang gaan. Ga je dit seizoen voor een volledige vakantie dan ga je voor een vakantie in Graubunden.

Sorteer

Davos

Davos is een stadje wat onderdeel uitmaakt van het skigebied Davos-Klosters Mountains. De stad kent vele cafés en res lees verder..

Laax

Laax is een erg populaire wintersportbestemming. De mogelijkheden om te gaan skiën en snowboarden zijn groot en het a lees verder..

Klosters

Niet te stil en ook niet te druk, zo valt Klosters toch wel te beschrijven, precies wat de moderne mens wil. Voor elke p lees verder..

Arosa

In het land van de wintersport Zwitserland is het eigenlijk immer prima weer om te wintersporten. Voor elke portemonnee  lees verder..