SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2016-17!
Arke Bizztravel Camelot Husk Sunweb

Davos

davos

Davos is een stadje wat onderdeel uitmaakt van het skigebied Davos-Klosters Mountains. De stad kent vele cafés en restaurant en heeft de oudste skilift van de hele wereld. Het stadje, dat 13000 inwoners kent ligt op een hoogte van liefst 1560 meter boven de zeespiegel. De geografische ligging is ideaal tussen vele bergtoppen en Davos kent dan ook een skigebied van meer dan 200km aan pistes. Davos is een bruisende wintersportstad waar zeer veel mogelijk is op cultuur-, uitgaans- en wintersportgebied.

Sorteer

Appartementen Solaria

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €404,- Skivakantie aangeboden door Bizztravel voor €404,- Skivakantie aangeboden door Arke voor €423,-

Appartementen Solaria is een net skivakantie appartement in Davos en heeft een gunstige positie ten opzichte van de aanw lees verder..

Hotel Cresta

Skivakantie aangeboden door Arke voor €516,-

Door de populariteit van dit walhalla voor wintersporters genaamd Graubunden zijn de reis organisaties dit wintersportse lees verder..

Hotel Cresta Sun

Skivakantie aangeboden door Arke voor €620,-

Omwille van de populariteit van dit skigebied genaamd Graubunden zijn de reis organisaties dit wintersportseizoen hier o lees verder..

Hotel National

Skivakantie aangeboden door Sunweb voor €844,-

Dit wintersport hotel wordt aangeboden door Bizztravel. Ben je op zoek naar een rustige vakantie of juist naar een krach lees verder..