SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2023-2024!

Andorrese Pyreneeen

Andorrese Pyreneeen
Op zoek naar een van de meest romantische bestemmingen in Andorra zal je al gauw terechtkomen bij Andorrese Pyreneeen. Een skigebied waarin de witte bergtoppen de hemel raken en de lokale bewoners bij wijze van spreken jodelend hun ding doen. Ga je dit wintersportseizoen voor een enerverende reis dan ga je voor een reis in Andorrese Pyreneeen. Dit jaar is dit gebied ook weer goed te ontdekken in het assortiment van de reisorganisaties en dat is niet voor niks. Naast wandelen over de vele bergen in de regio bestaat er ook de mogelijkheid om gezellige skitochten te maken door de romantische witte bergtoppen.
Bestemmingen
sorteer

Soldeu

Soldeu is een dorp in Andorra, gelegen op 1700 meter. Het dorp ligt in het grootste skigebied van de Pyrenee├â┬½n met lees verder..

Pas De La Casa

Pas de la Casa is een dorp gelegen bij de grens met Frankrijk. Het is een van de meest hooggelegen skidorpen van Europa. Het lees verder..

Encamp

Encamp is een klein stadje gelegen in het midden van het staatje Andorra. Het is een rustig stadje zonder al teveel poespas. lees verder..