SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2023-2024!

Alpes Du Sud

Alpes Du Sud
Ga je dit jaar voor een gezellige wintersport dan ga je voor een wintersport in Alpes Du Sud. Dit jaar is dit wonder der natuur ook weer goed present in het aanbod van de tour operators en dat is niet voor niks. Naast langlaufen over de talrijke skigebieden in de omgeving bestaat er ook de mogelijkheid om uitgebreide langlauftochten te maken door de indrukwekkende bergtoppen. Op zoek naar een van de mooiste streken in Frankrijk zal je al vlug terechtkomen bij Alpes Du Sud. Een skigebied waarin de bergtoppen schitteren en de inwoners hoegenaamd skiend hun ding doen.
sorteer

La Joue Du Loup

La Joue du Loup is een vriendelijk dorpje op 1400 meter hoogte. Het ligt in een skigebied met maar liefst 100 km aan pistes! lees verder..

Superdevoluy

Superdevoluy is een bijzondere wintersportplaats. Architecten heb in de jaren '60 gepoogd om van Superdevoluy een compact lees verder..

Risoul

Voor een geavanceerd prijsoverzicht van de prijzen in Risoul of in de hele streek Alpes Du Sud, kunt u handig met de "vakanti lees verder..

Vars

In het utopia van iedere wintersporter Frankrijk is het eigenlijk immer zalig wintersportweer. Ook dit seizoen hebben de reis lees verder..

Briancon

Briancon is het hoogstgelegen stadje van Europa en heeft een erg bijzondere uitstraling. Het stadje heeft nog veel monumenten lees verder..

Montgenevre

Prettig druk, zo valt Montgenevre toch wel te omschrijven, precies wat de ware mens wil. In het utopia van iedere lees verder..