SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2023-2024!

Isere

Isere
Isere is een van de regio's waar de doorgewinterde skifanaat graag naar toe zal blijven gaan. Gelegen in het heerlijke land van de wintersport Frankrijk is het hier heerlijk vertoeven. Een relaxte vakantie kan je houden in Isere, maar ook zijn er genoeg mensen die hier wandelen en ook voor de fanatieke skifanaat zijn er meerdere pistes aanwezig. Een heleboel knusse bergdorpjes zijn hier in Isere te ontdekken. Een topbestemming dat is hoe je Isere kunt beschrijven, het is een van de favoriete regio's onder de wintersportgebieden in Frankrijk.
sorteer

Les Deux Alpes

Een van de oudste wintersportbestemmingen in Frankrijk is Les Deux Alpes. Dit dorp dat op 1650 meter in de Isere ligt is erg lees verder..

Chamrousse

Chamrousse is een gezellig plaatsje in het geweldige skiland Frankrijk. Het landschap van Isere is een wonder van de lees verder..

Vaujany

Vaujany is een klein skidorp in de buurt van het bekende Alpe D'Huez. Vaujany kent veel pistes met een totale lengte van maar lees verder..

Oz En Oisans

Oz en Oisans is een klein bergdorp in Frankrijk. Het dorp ligt vlakbij de bekende Alpe D'Huez en de stad Grenoble. Oz en lees verder..

Alpe D'huez

Alpe D'Huez is al jaren een bekende wintersportbestemming. In dit dorp zijn er veel winkels, restaurants en bars die voor een lees verder..