SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2023-2024!

Savoie

Savoie
Tal van leuke bergdorpjes zijn hier in Savoie te ontdekken. Een heerlijke vakantiestreek dat is hoe je Savoie kunt noemen, het is een van de favoriete gebieden onder de wintersportgebieden in Frankrijk. Een rustige wintersport kan je houden in Savoie, maar ook zijn er genoeg mensen die hier wandelen en ook voor de ondernemende wintersporter zijn er een heel aantal pistes beschikbaar. Savoie is een van de gebieden waar de waarachtige wintersporter altijd naar toe zal blijven gaan. Gelegen in het schitterende wintersportland Frankrijk is het hier prettig verblijven.
sorteer

Valfrejus

Een erg mooi skigebied in Frankrijk is het skigebied van Valfr├â┬⌐jus. In dit dorp, dat op 1550 meter boven het lees verder..

St Francois Longchamp

St Francois Longchamps is een skidorp dat ligt in de Savoie. Het ligt in een skigebied met mooie brede pistes. De pistes zijn lees verder..

St. Francois Longchamp

In het utopia van iedere wintersporter Frankrijk is het bijna altijd heerlijk wintersportweer. Voor elke portemonnee is er lees verder..

Valloire

Vlak bij een mooi skigebied van 150km en een langlaufgebied van 50 km ligt het dorpje Valloire. Valloire is een gezellig lees verder..

St. Sorlin D'arves

St Sorlin is een karakteristiek oud bergdorpje. Het dorpje is een onderdeel van het bekende skigebied van Les Sybelles dat lees verder..

Le Corbier

Le Corbier is een modern wintersportdorp dat in de bergen van de Savoie ligt. Het grote voordeel is dat de pistes pal aan het lees verder..

Les Menuires

Niet te stil en ook niet te druk, zo valt Les Menuires absoluut te benoemen, exact wat de moderne wintersporter wil. Voor lees verder..

St. Jean D'arves

Verscholen tussen de bossen van de Savoie ligt het mooie dorp St Jean D'Arves. Het is een erg rustgevend dorp met mooie lees verder..

Aussois

Aussois is een schattig bergdorp, gelegen in de Alpen. Het is een klein plaatsje met ongeveer 600 inwoners. De natuur is erg lees verder..

Val Thorens

De mogelijkheden zijn ongekend in het skiparadijs van Val Thorens. Deze populaire wintersportbestemming kent in zijn omgeving lees verder..

La Plagne

La Plagne is behalve van het wielrennen ook bekend van de wintersport. La Plagne bestaat eigenlijk ook 7 gedeeltes waarvan Le lees verder..

Valmeinier

In het wintersportland Frankrijk is het eigenlijk altijd heerlijk weer om te skien. Gelegen op een gezellig plekje op deze lees verder..

La Norma

La Norma is een dorp dat op 1350 meter hoogte boven de zeespiegel ligt in de bergen van de Savoie. Het is een gezellig dorp lees verder..

La Toussuire

La Toussuire is een ideale wintersportplaats voor gezinnen en voor beginners. Er zijn veel mooie en brede pistes beschikbaar lees verder..

Termignon La Vanoise

In het ski-utopia Frankrijk is het bijna immer zalig weer. Prettig druk, zo valt Termignon La Vanoise zeker te omschrijven, lees verder..