SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2023-2024!

Italie

Italie

Italië is een land met uitgebreide skivakantie of wintersportmogelijkheden. Het is misschien niet het bekendste skigebied van Europa maar toch wel een van de meest bijzondere.

Het skigebied van Italië, de Dolomieten is gelegen aan de zuidzijde van de Alpen. Dit geeft een garantie op veel zon. Italië heeft heel veel pistes, van zeer eenvoudig tot zeer moeilijk. De Dolomieten is een ruig berggebied met prachtige natuur en soms met ook hele steile hellingen, een enorme uitdaging voor de gevorderde skiër.

De ski-oorden zijn voorzien van de modernste liften, bars, skischolen en restaurants. Een geweldige locatie om een bijzondere skivakantie of wintersport mee te maken

sorteer

Trentino

Een topbestemming dat is hoe je Trentino kunt noemen, het is een van de geliefde skioorden onder de wintersportgebieden in lees verder..

Sudtirol

Dit jaar is dit wonder der natuur ook weer goed te vinden in het assortiment van de tour operators en dat is niet voor niks. lees verder..

Turijn

Een rustige wintersport kan je houden in Turijn, maar ook zijn er genoeg mensen die hier langlaufen en ook voor de energieke lees verder..

Sondrio

Naast wandeltochten maken over de vele bergen in de buurt bestaat er ook de mogelijkheid om uitgebreide langlauftochten te lees verder..

Belluno

Belluno is een van de regio's waar de doorgewinterde skifanaat graag naar toe zal blijven gaan. Gelegen in het mooie lees verder..