SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2023-2024!

Sudtirol

Sudtirol

Dit jaar is dit wonder der natuur ook weer goed te vinden in het assortiment van de tour operators en dat is niet voor niks. Naast skitochten maken over de vele skigebieden in de omgeving bestaat er ook de mogelijkheid om lange wandeltochten te maken door de romantische witte bergtoppen. Op zoek naar een van de prachtigste skioorden in Italie zal je al snel belanden bij Sudtirol. Een regio waarin de witte bergtoppen schitteren en de inwoners hoegenaamd skiend hun ding doen. Ga je dit seizoen voor een complete vakantie dan ga je voor een vakantie in Sudtirol.

sorteer

Ortisei

Ortisena ligt in het Gardena Vallei, een bekend en populair wintersportgebied in Noord Itali├â┬½. Het dorp ligt op 1200 lees verder..

San Cristina

San(ta) Cristina (in het duits: Sankt Christina) is een bergdorp gelegen op 1060 meter. Het is een erg toeristisch dorp met lees verder..

Selva

Een van de meest populaire skigebieden in Italië is het gebied van Selva. Dankzij een briljante ligging en geweldige ski lees verder..

Corvara

Voor elke prijscategorie is er wel iets te vinden in Corvara en voor de pracht van de regio, (Sudtirol), is dit een must en lees verder..

Santa Cristina

Santa Cristina is een heerlijk skidorpje in het geweldige land van de wintersport Italie. Het landschap van Sudtirol is een lees verder..