SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2023-2024!

Ortisei

Ortisei
Ortisena ligt in het Gardena Vallei, een bekend en populair wintersportgebied in Noord Italië. Het dorp ligt op 1200 meter hoogte. Het dorp heeft veel mooie pistes zowel voor beginners als voor gevorderden. Er zijn maar liefst 175(!)km aan pistes uitgezet. Ook zijn er veel snowboard mogelijkheden in Ortisena. De sfeer is gemoedelijk en er zijn aan de pistes genoeg leuke restaurants en bars. Ortisena staat voor een bijzondere wintersport ervaring in Italië!
sorteer

Skivakantie Appartementen Col Martin

Voor zowel de more experienced als minder ervaren wintersportliefhebber zijn er meerdere plezante dingen te doen. Dit kan in lees verder..

Skivakantie Appartementen Saskia

Voor zowel de more experienced als minder ervaren skier zijn er talloze leuke activiteiten te doen. Dit kan in zowel het lees verder..

Skivakantie Casa Gabi

Door de populariteit van dit walhalla voor wintersporters genaamd Sudtirol zijn de skivakantie tour operators dit seizoen lees verder..

Skivakantie Appartementen Auroville

Dit skivakantie appartement wordt aangeboden door Jiba, Sunweb. Als je hier nog nooit naar op reis geweest bent, dan is dit lees verder..

Skivakantie Residence Villa Stella

Ben je op zoek naar een rustige wintersport of juist naar een slopende wintersport, het kan allemaal in de heerlijke omgeving lees verder..

Wintersport Hotel Dr. Senoner

Een paar touroperators bieden deze reis naar wintersport Hotel Dr. Senoner in Italie aan, namelijk Camelot, Jiba. Op zoek lees verder..

Wintersport Hotel Garni Rives

Wintersport Hotel Garni Rives is een net wintersport hotel in Ortisei en heeft een zeer goede ligging ten opzichte van de lees verder..

Wintersport Hotel Pontives

Ben je op zoek naar een ontspannen wintersportreis of juist naar een krachtige wintersportreis, het kan allebei in de lees verder..