SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2023-2024!

Oostenrijk

Oostenrijk

Oostenrijk is het meest populaire skivakantie en wintersportland voor de Nederlanders. En uiteraard is dit niet zonder reden. Als eerste is de bekende Oostenrijkse ‘gemütlichkeit’ die er voor zorgt dat veel wintersporters zich op zijn gemak voelt in Oostenrijk.

De skivakantie faciliteiten zijn modern en de pistes zijn erg mooi en goed verzorgd. Maar de bekendste reden dat Oostenrijk zo populair skivakantie en wintersportland is, is vanwege de uitstekende après-ski mogelijkheden.

Vergelijk skivakantie en wintersport reizen in Oostenrijk en vind de bestemming die het best aansluit bij uw wensen voor de meest voordelige prijs!

sorteer

Salzburger Land

Diverse knusse dorpjes zijn hier in Salzburger Land te ontdekken. Een heerlijke vakantiestreek dat is hoe je Salzburger Land lees verder..

Tirol

Naast skien over de vele pistes in de skiregio is er ook de mogelijkheid om lange skitochten te maken door de reusachtige lees verder..

Steiermark

Naast wandeltochten maken over de talrijke pistes in de skiregio is er ook de mogelijkheid om lange wandeltochten te maken lees verder..

Osttirol

Ga je dit winterseizoen voor een enerverende wintersportreis dan kies je voor een wintersportreis in Osttirol. Dit jaar is lees verder..

Vorarlberg

Een ontspannen wintersportvakantie kan je vieren in Vorarlberg, maar ook zijn er genoeg mensen die hier wandeltochten maken lees verder..

Karnten

Ga je dit skiseizoen voor een complete wintersportreis dan ga je voor een wintersportreis in Karnten. Naast langlaufen over lees verder..