SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2023-2024!

Osttirol

Osttirol
Ga je dit winterseizoen voor een enerverende wintersportreis dan kies je voor een wintersportreis in Osttirol. Dit jaar is dit gebied ook weer goed te vinden in het assortiment van de tour operators en dat is niet voor niks. Op zoek naar een van de meest romantische streken in Oostenrijk zal je al gauw terechtkomen bij Osttirol. Een regio waarin de besneeuwde bergen glimlachen en de lokale bewoners bij wijze van spreken langlaufend hun gang gaan. Naast wandeltochten maken over de vele skigebieden in de skiregio is er ook de mogelijkheid om lange langlauftochten te maken door de romantische besneeuwde bergen.
sorteer

Kartitsch

In het ski-utopia Oostenrijk is het bijna all the way zalig weer om te wintersporten. Ook dit jaar hebben de reisorganisaties lees verder..

Sillian

Prettig druk, zo valt Sillian absoluut te beschrijven, dat is toch zeker wat de moderne skifanaat wil. In het wintersportland lees verder..

Matrei

Ook dit seizoen hebben de reisorganisaties dit skiplaatsje weer weten te vinden. Dit is niet voor niets, we hoorden van lees verder..

Obertilliach

In het utopia van iedere wintersporter Oostenrijk is het eigenlijk all the way lekker weer. Prettig druk, zo valt lees verder..

Lienz

Een wintervakantie houden doe je voor je plezier, daarom is goed vertoeven in een heerlijk wintersportdorpje van belang, in lees verder..