SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2023-2024!

Sillian

Sillian
Prettig druk, zo valt Sillian absoluut te beschrijven, dat is toch zeker wat de moderne skifanaat wil. In het wintersportland Oostenrijk is het eigenlijk all the way heerlijk weer om te skien. Liggend op een gezellig plekje op deze aarde, ligt het plaatsje Sillian. Een gezellig bergdorpje waarin alles te vinden is. Ook dit seizoen hebben de tour operators dit plaatsje weer weten te vinden. Dit is niet voor niets, we vernamen van wintersporters die hier afgelopen seizoen geweest zijn dat Sillian een prima bestemming is om naar op skivakantie te gaan. Voor elke portemonnee is er wel iets te vinden in Sillian en voor de schoonheid van de omgeving, (Osttirol), is dit een must en een aanbeveling waard.
sorteer

Skivakantie Appartementen Sillian

Vanwege de populariteit van dit walhalla voor wintersporters genaamd Osttirol zijn de reisorganisaties dit seizoen hier ook lees verder..

Skivakantie Gasthof Sprenger

Ben je op zoek naar een stressvrije vakantie of juist naar een krachtige vakantie, het kan allemaal in de heerlijke omgeving lees verder..

Wintersport Sporthotel Sillian

Ben je op zoek naar een relaxte skireis of juist naar een slopende skireis, het kan allebei in de heerlijke regio Osttirol lees verder..