SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2023-2024!

Zwitserland

Zwitserland

Zwitserland blijft bij veel Nederlanders erg in trek als skivakantie en wintersportland vanwege de vele mooie pistes die Zwitserland rijk is. Voor beginners tot ver gevorderden zijn er veel mogelijkheden om te gaan skiën.

De ski-faciliteiten zijn in het skivakantie en wintersportland Zwitserland vaak uitmuntend, de pistes zijn vaak goed geprepareerd en er zijn veel goede skischolen en goede skiwinkels.

Zwitserland staat erom bekend om kwaliteit hoog in het vaandel te hebben en dit vind je dan ook terug in de verschillende ski-oorden. Van moderne ski-oorden als Savognin en Engelberg tot aan meer chique ski-oorden als Davos en St.-Moritz, alles wat je als wintersporter wil voor een geslaagde skivakantie of wintersport, is te vinden in Zwitserland.

Kijk verder voor het uitgebreide aanbod aan skivakanties en wintersport bestemmingen.

sorteer

Wallis

Een topbestemming dat is hoe je Wallis kunt beschrijven, het is een van de favoriete regionen onder de wintersportgebieden in lees verder..

Zentralschweiz

Dit jaar is dit gebied ook weer goed present in het assortiment van de reisorganisaties en dat is niet voor niks. Naast lees verder..

Graubunden

Dit jaar is dit wonder der natuur ook weer goed present in het aanbod van de touroperators en dat is niet voor niks. Naast lees verder..

Berner Oberland

Een heerlijke vakantiestreek dat is hoe je Berner Oberland kunt omschrijven, het is een van de geliefde regio's onder de lees verder..