SkiGO

.nl Vergelijk alle skivakanties van 2023-2024!

Wallis

Wallis
Een topbestemming dat is hoe je Wallis kunt beschrijven, het is een van de favoriete regionen onder de wintersportgebieden in Zwitserland. Een rustige wintersport kan je houden in Wallis, maar ook zijn er genoeg mensen die hier skien en ook voor de ondernemende skiliefhebber zijn er genoeg pistes beschikbaar. leuke dorpjes zijn hier in Wallis te vinden. Wallis is een van de regionen waar de doorgewinterde skiliefhebber graag naar toe zal blijven gaan. Gelegen in het heerlijke wintersportland Zwitserland is het hier goed vertoeven.
sorteer

Veysonnaz

Veysonnaz is een klein dorp wat in het skigebied les quatre vallees ligt. Het is een typisch wintersportdorp en heeft een lees verder..

Saas Almagell

Saas Almagell is een rustig dorp, gelegen aan het uiteinde van een dal. Het dorp kent zelf een erg mooi maar klein skigebied lees verder..

Saas Fee

Saas Fee staat voor rust en kwaliteit. Dit Zwitsers dorp kent geen auto's maar wel liefst 100 km aan pistes vaak in zeer lees verder..

Tasch

In Tasch zijn er leuke residences en romantische appartementen te vinden. Ook zijn er winkels aanwezig om jezelf te voorzien lees verder..

Zermatt

Ook dit wintersportseizoen hebben de touroperators dit wintersportdorpje weer gevonden. Dit is niet voor niets, we vernamen lees verder..